0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017

28.02.2017г. Новини

Актуалните обувки на пролет- лято 2017г., представяме ви водещите модни тенденции, които гарантират за истинско цветно изживяване и мигновенно привличат вниманието.

Дизайнерите на обувки, този сезон черпят вдъхновение от света на знаменитостите, ярки и същевременно неутрални цветове, които лесно се комбинират и придават изисканост на ежедневната визия.

Спортни обувки и кецове с акцент в ултра модерни вариации, разнообразени с разноцветни принтове, блясък и декорации.

Актуалните цветове при обувките са свежи и завладяващи, носещи положителни емоции. Изтънчената палитра на пролет- лято 2017 е в розово, шампанско с мек блясък, бронз, сребро и злато.

Обувките, които ни представят не могат да останат незабелязани.Те са красиво украсени с декоративни панделки, ципове, принтове, апликации и оцветени в луксозният блясък на златото и среброто, които ще властват с пълна сила и този сезон.

02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.