0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star

14.05.2017г. Новини
CONVERSE черен кец

Компанията CONVERSE е създадена през 1908г. в Молдън щата Масачузетс, САЩ и носи името на създателя си Marquis Mills Converse.

Логото на марката CONVERSE е звезда с пет лъча, символизира връзката между основните пет елемента.

Популярността на CONVERSE идва през 1917г., когато дебютира първата баскетболна обувка в света All- Star.

През 1918г. баскетболистът Чарлз Х. Тейлър (Chuck Taylor) слага първите си CONVERSE All- Star обувки.

През 1921г. той става част от екипа на CONVERSE, подобрява дизайна на кеца и слага името си върху логото на култовият модел Chuck Taylor All- Star.

Обувките CONVERSE Чък Тейлър навлизат масово в професионалният спорт.

През 1984г. CONVERSE е официален спонсор на Олимпийските игри. Чък Тейлър популяризира марката и я прави част от гардероба на милиони хора.

Избледняват границите между спорт и мода, любовта на Холивуд към CONVERSE процъфтява, марката става символ на равенство и свобода.

Брандът CONVERSE е на пазара вече сто години, а от скоро радва своите фенове и с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, това е осъвършенстваната версия на моделът икона Chuck Taylor All- Star.

05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.