0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки

12.05.2016г. Новини

Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.

Предлагаме на Вашето внимание лимитирана колекция дамски обувки в италиански стил. Забележителени обувки изработени от висококачествени естествени материали, придаващи изящност и комфорт на краката ви. Бъдете модерни и грабнете погледите! Благодарение на анатомичните стелки ще имате усещане за 'ходене по въздух'. Не правете компромис с качеството, за да се радвате на комфорт във вашето ежедневие!

28.02.2017г. Новини
Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Обувките на 2017 не могат да останат незабелязани, оцветени с луксозният блясък на златото и среброто, които ще властват с пълна сила и този сезон.
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.