0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Френски дизайнерски чанти David Jones

05.05.2016г. Новини

От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус. Новата колекция е вдъхновена от взискателните желания на техните клиенти, в резултат на което световния известният производител David Jones е създал не просто елегантен аксесоар към Вашия тоалет, а се е уверил, че всеки модел е удобен и практичен за носене и с изключително разпределение за вещите Ви. Фирмата залага на високо качество в изработката, а дизайнерът се стреми да изненада клиентките си с прекрасни цветове и комбинации, страхотни орнаменти и разнообразие от форми.

26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
12.08.2016г. Новини
Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Актуални дамски сандали от естествена кожа в бяло, червено и синьо на равно ходило с кожена стелка. Невероятно предложение от български производител!
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.