0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

03.07.2013г. Новини
Джапанки

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

Сандал

Придържа елегантно крака Ви посредством каишка около глезена - те са страхотни за носене през целия ден.

Клин

По-високата пета ги прави идеални за съчетание с рокли. Страхотно е да се носят, докато пийвате своя невероятен коктейл от бара на плажа!

Пластмаса

Вие може или може и да не знаете, че повечето джапанки са направени от гума - може дори да не Ви интересува! Въпреки това, Вие отново ще ни се доверите и ще пробвате тези модели, които са изработени от патентованата супер мека пластмаса melflex. Melflex е невероятно гъвкава пластмаса, която ни позволява да бъдем супер-креативни в нашите проекти. Това също води и до извода, че моделите ще бъдат супер-удобен! Не само това, но също така те са хипоалергенни, направени 100% рециклируемо PVC, което означава, че нашите обувки са някои от най-екологичните и устойчиви на световните пазари.

Анатомични

Нашите анатомични ходила предлагат едновременно комфорт и защита. Те са оформени за напасване около всяка извивка на ходилото. Това означава, че по-малко налягане се упражнява върху тялото Ви при ходене, което може да бъде само нещо добро – вече можете да стоите на слънце по цял ден!

3D

Нашата уникална технология позволява толкова много блестящи характеристики, 3D определено е един от любимите ни! Колко често си купувате чифт джапанки, тип флип-флоп, поради красивия дизайн на ходилото, само за да бъдете разочаровани, че след като ги носите няма как да се вижда? Ами благодарение на 3D, това никога няма да се случи отново! Нашите 3D дизайни увите около флип-флопа са направени, така че дори когато сте ги обули все още може да видите дизайна, по цялото ходило!

Формовани

Ние произвеждаме обувки от пластмаса в продължение на години, така че никой не е направил толкова много модели колкото нас. Защо? Обувките от пластмаса са направени в калъпи и това означава, че можем да правим почти всичко с тях. Ние изкарваме все по – иновативни и интерактивни модели всяка година!

Завършек

Ние стигаме по-нататък, когато сме направили нашите обувки. Ако другите производители просто слагат своите модели в кутиите им, ние желаем да ги направим малко по-интересни. Дали това ще бъде заслепяващ блясък или матово покритие, кристал или обаятелни камъчета, ние ще го сложим и то ще бъде като черешката на модела!

12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.