0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Ipanema - бразилски стил и усещане!

11.04.2016г. Новини

Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света. Този дух и душа, е съставен от културата, която се излъчва от зашеметяващия плаж, който се намира в непоследствена близост до Копа Кабана. Невероятния тропически изгрев и галещите слънчеви лъчи примамват красивите хора да сърфират и правят слънчеви бани през деня, а през нощта да танцуват в най - хубавите барове и клубове.

Именно от тази култура е получено вдъхновението за обувки iPANEMA . Летните колекции на марката са преизпълнени с щастливия и екзотичен дух на бразилските плажове.

Стиловете от това лято са вариация от ярки цветове в комбинация с екзотични и смели мотиви. Кристали, сексапил и скъпоценни камъни обсипват каишките като морски таралежи. Красивата вълна подобна на плочки на тротоара, която върви успоредно на пясъка е изразителна акценти на цялата колекция. Тези джапанки и сандали са неизменна част от тоалета Ви за плажа.

Нашите продукти представляват много повече от мода. Ние мислим за околната среда и имаме етично поведения, което има за цел да запази цялата тази природна красота, за поколения напред. Тази година сътрудничество с Жизел Бюндхен подкрепя проекта за борба с изменението на климата. Това е силно чувство на социална отговорност, заедно с най-съвременни технологии, които създават уникалния стил на iPANEMA

03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.