0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

iPANEMA RJ

03.07.2013г. Новини

Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.

Ходилото имитира бял пясък, а "Ипанема" е съвсем буквално написана в пясъка. Каишките в предната част са вдъхновение от сложната текстурата на рибени люспи. Когато носите Ipanema RJ вашия отпечатък оставя впечатление, че отразява прехода от морето към пясък, до известните плочки на пътеката на Ipanema.

Оскар Метшавахт е дизайнер, стоящ зад популярната бразилска луксозна марка Osklen. Той предпочита да мисли за себе си като артист, който създава модни колекции чрез творчески процес, за разлика от моден дизайнер сам по себе си. Той също така е продуцирал един филм с брат си, който по всякакъв начин демонстрира неговата творческа гъвкавост.

03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
28.02.2017г. Новини
Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Обувките на 2017 не могат да останат незабелязани, оцветени с луксозният блясък на златото и среброто, които ще властват с пълна сила и този сезон.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
25.04.2016г. Новини
Модни тенденции пролет 2016! Бъдете подготвени за тази пролет за всички нови модни предложения, с които ще се сблъскате. Топ тенденциите са цветни, дръзки и екстравагантни. От секси висша мода до спортни стилове за ежедневието.
19.09.2016г. Новини
Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстри дамски боти, изпълнени във висококачествена естествена кожа. Ходилото е каучуково....
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.