0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Как да избираме обувки?

27.03.2017г. Новини

За да стъпвате удобно с вашите обувки, трябва да знаете как да ги избирате.

Не купувайте прекалено малки или много големи обувки, обърнете внимание на размера.

Винаги мерете двете обувки, защото повечето хора са с различни стъпала (т.е. едното е по- голямо от другото). Съобразете номера с по- голямото стъпало.

При производството на обувки, различните марки работят с различни калъпи и за това размерите се разминават.

Разходете се с обувките, за да сте сигурни, че са ви удобни и по- мярка.

Никога не мерете обувки седнали, за да сте убедени в размера, задъжително трабва да сте в изправено положение. (Когато тялото е изправено, ходилото е с 1см по- дълго, отколкото в седнало положение).

Избирайте обувки, които пасват на извивката и формата на стъпалото ви. Уверете се, че ширината на обувката отговаря на спецификата на вашият крак.

Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.

Препоръчаме ви през деня да ходите с ниски обувки, а високите да пазите за вечерта, за да може да не натоварвате тялото си и краката ви да си почиват.

02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
Мода Обувки Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.