0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Немско качество и комфорт с обувките Caprice

03.07.2013г. Новини

Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'. Клиентите на Caprice ценят комбинацията от висшата мода, удобство и красота, които са основните характеристики на всички продукти Caprice.


1. Сухи крака: оптимална защита от влага по време на носене
2. Сухи обувки: оптимална защита от влага след износване
3. Изолация: осигурява изолация от студ и топлина
4. Мекота: вложени в производството по-дебели подплънки осигуряват с до 62% по-малко напрежение на крака, отколкото обикновените обувки *


1. Шок защита: до 50% от шок абсорбция се дължи на специалната пета
2. Шок абсорбация: пневматични камери и стабилизатори, разположени в основата на петата
3. Ходене: шок абсорбиращата пета омекотява всяко стъпване по време на носене
4. Облекчение: може да помогне за облекчаването на гърба и защита на ставите, дискове и гръбначния стълб


1. Невероятна гъвкавост: патент на базата на Strago-технология, осигуряващ върховна гъвкавост
2. Специална конструкция: ходило, стелка и горната част, всичките части на обувката заедно, за да осигурят усещане за лекота по време на носене


1. Извивка на петата: Caprice са адаптирали естествената извивка на петата за модни и комфортни обувки
2. Полза: при ходене усещате комфорт и лекота, като че ходите боси
3. Поддръжка: Caprice RollTec ® се грижи за вашите глезени и гръбначен стълб

03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.