0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувки с отворени пръсти

28.04.2016г. Новини

Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона. Не е чудно, че те са тук, просто защото са толкова неустоимо секси и все така екстравагантни!

Как да си купя обувки с отворени пръсти:

1. Уверете се, че добре прилягат на крака Ви.

2. Вземете предвид дрескода на работното място.

3. Изберете коректния за вас размер.

4. Съобразете сезона - пролет/лято или есен/зима

5. Направете си секси педикюр

6. Бъдете креативни и смели в избора на цвят или комбинация от цветове

15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.