0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувките Marco Tozzi

11.04.2016г. Новини

Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система, която помага като се грижи за дисковете, ставите и гръбначния стълб, а кожата, използвана от Marco Tozzi е изключително високо качество, помагайки с фактора комфорт, с който Marco Tozzi е известен.

Обувките Marco Tozzi са най-доброто решение за ходене на дълги разстояния в обувки, с които наистина ще се чувствате в крак с последните модни тенденции!

Винаги има нови модели Marco Tozzi, тъй като модата се променя всеки сезон. Така че през лятото ще останете очаровани от интересни летни сандали, а през зимата ще Ви изненадат с топли дамски боти, ботуши и мъжки обувки.

Marco Tozzi е начин на живот, марка която следва модните тенденциите, като изкарва от 4 до 6 колекции на сезон. Всички кожени обувки на Marco Tozzi са изработени от висококачествена кожа,в съчетание с фактора комфорт, с който Marco Tozzi е световноизвестен .

Тук, в Sisi-bg, ние предлагаме широка гама от обувки Marco Tozzi, от невероятни летни сандали, до дълги ботуши и дори лъскави обувки за празничен повод. Това произтича от факта, че Marco Tozzi постоянно променя колекциите си, гамата на предлаганите модели се съобразява с всеки нов писък на модата.

Нашата гама от предлагани обувки за Пролет – Лято включва прекрасни обувки на равно ходило, чехли и дори гладиаторски стил сандали. Не забравяйте да ни добавите в своите любими онлайн магазини, и да проверявате периодично нашия сайт, за да не пропуснете пускането на новите модели!

29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.