0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена!

11.04.2016г. Новини

Tamaris

Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони. Модерните стилове на обувките Tamaris се предлагат на достъпни цени, точно затова Tamaris са толкова популярни. 90% от дамските обувки на Tamaris се правят от естествена кожа, което дава възможност за неограничен творчество - разнообразни колекции, предлагащи точната обувка за всеки вкус. Tamaris е правилния избор, ако търсите удобни обувки за ежедневието си. Моделите обувки идват в разнообразни форми и цветове, така че дали предпочитате класически токове или комфортни и стилни ходила, перфорации и т.н., можете да бъдете сигурни, че ще намери правилния чифт обувки за Вас. Можете да разчитате на Tamaris, че ще се сдобиете с модел, който ще подчертае крака Ви. Независимо дали сте млад или просто се чувствате млади по душа – Вие задължително трябва да имате поне един чифт обувки от марката Тамарис в гардероба си.

Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена!

Tamaris обувки впечатляват с класически дизайн и игриви детайли, те идват в разнообразни форми и цветове. В онлайн магазин Sisi-Bg.com ще намерите богат избор от обувки, от игриви сандали до стилни боти и ботуши. Ние знаем, че за да завършите визията, не може пропуснете някой аксесоар. Точно поради тази причина Тамарис също е специализирана в производството на достъпни по цена и модни чанти, които са красиви и са чудесно допълнение към вашия всекидневен тоалет. Те също са идеални за вечерта, ако имате бизнес среща или излизане по нощните заведения. Линията Tamaris - Trendy е високо стъпало на мода на достъпни цени.Tamaris - обувки за жените на world.Order Tamaris обувки и чанти за безплатна доставка тук с нас. Online магазин Sisi предлага широк асортимент обувки и чанти, придружени с невероятни снимки и пълни описания. Вдъхновени и с нетърпение очакваме да си поръчате вашите обувки Tamaris!

03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
19.12.2016г. Новини
Ботите и ботушите в Древността! Ботите и ботушите в Древността! Ботуши, обувки, които покриват по-голяма част на крака, стигащи дори и над коляното, са били носени за защита на стъпалата и краката, още от много далечни времена...
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.