0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Португалски комфортни обувки Aerosoles

04.05.2016г. Новини

Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм, като основни им ценности остават същите ... комфорт, стил, качество и реалната стойност.

Aerosoles предлага пълна гама от стилове, които са изработени от качествени материали и уникални конструкции. Комфортът, който преди можеше да се намери само веднъж в ежедневни обувки, сега се среща във всякакви стилове - от ботуши до сандали. Aerosoles разбира клиентите си и техните нужди - комфорт, на който може да се разчита, чрез разнообразие от стилове, които обхващат всички области на натоварения ежедневен живот.

12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
10.10.2016г. Новини
Шест тенденции след седмица на модата в Париж Шест тенденции след седмица на модата в Париж Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.