0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker

03.07.2013г. Новини

Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.

Обувките Rieker:

Всички обувки Rieker са проектирани съобразно всички характеристики, за да не се чувстват уморени или да не изпитвате неудобство и комфорт при ходене, когато сте прави или седнали. Rieker обувки са изключително меки, гъвкави, удобни и с възможност за усвояване на шок, благодарение на вложените материали и уникален метод на производство.

Rieker Antistress:

Rieker Antistress е един от най-големите производители на обувки в Европа с изключително бързо израстастване в целия свят, с търговски представители в 62 страни по света. Производството на обувки се осъществява в осем различни страни в собствени фабрики. Заводите произвеждат над 50 000 чифта на ден и скоро могат да скочат до 70 000 чифта на ден. Развитието и дизайна на новите колекции се провежда в оригиналната (първа) фабрика и седалището на холдинга Rieker , базирана в Рейдън, Швейцария.

Ботите и ботуши Rieker:

Ботите и ботуши Rieker са специално проектирани, за да може всяка дама да се почуства специална. Високите кожени ботуши Rieker са идеални за вечерните излизания, те са елегантни и осигуряват топлина на вашите ходила и крака в студените дни. Rieker предлага много кожени боти и ботуши във всички височини, мода, красиви цветове и дизайн, които пазят краката Ви карат да се чувствате комфортно и щастлививи.

17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
28.02.2017г. Новини
Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Актуални цветове при обувките на пролет- лято 2017 Обувките на 2017 не могат да останат незабелязани, оцветени с луксозният блясък на златото и среброто, които ще властват с пълна сила и този сезон.
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.