0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Световно известната марка S. Oliver!

03.07.2013г. Новини

Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.

Първата стъпка e да разберете мисията на световно известната модна компания s.Oliver и нейното крилато мото – ние правим „Истинска мода за истински хора".

S.Oliver е мода за всеки, всеки ден и във всяка една ситуация.

За нас това е фирмената политика и тайната, която ни донесе този успех.


S.Oliver означава:

- прямота, иновативност и автентичност, класика;
- неподправени и оригинални продукти на добри цени;
- изключително качество;
- и традиция;
Всичките служители на фирмата s.Oliver са перфекционистти, отдадени на фирмената политика и работещи в страхотната модна среда на компанията. Тяхното най-голямо желание е клиентите да изглеждат добре, и това е всичкото, за което те живеят и работят всеки ден.

Разгледано в исторически аспект нещата изглеждат така:
- 1969 година –първият Sir Oliver outlet магазин отваря врати на ул. Хермщрасе, Вюрцбург. Магазинът е бил само 25 кв. м

- 1978 година – компанията сменя името си на s.Oliver

- 1979 година – марката s.Oliver е регистрирана като търговска марка и защитава своя патент в Германия

12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.