0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Прегърнете комфорта на краката с нашата спортна обувка, включваща намаляващо умората ходило, което поддържа свода стабилен. Изработена от естествена кожа, тя представя не само стилен външен вид, но и качество и уют. Подметката подчертава цялостния характер, което го прави вашият перфектен зимен избор както за стил, така и за комфорт.<div><strong>Издигнете стъпката си с върха на комфорта – вземете перфектния избор за целодневна лекота.<span class="redactor-invisible-space"></span></strong></div>
Model: n32g0bj
175.00 New

RIEKER равна спортна обувка в бежово n32g0bj

Изберете размер:
Виж в см Изберете цвят:
175.00 лв
Височина ток:3,5 см
Височина платформа:1,5 см
Тип:Равни
Тип ходило:Антистрес; Комфортно
Материал:Еко кожа; Стреч
Пол:Дамски
Страна на произход:Швейцария
Цвят:Бежов
Производител:RIEKER
Височина на саята:6 см
Хастар:Фин текстил
Стелка:Текстил
Вид закопчаване:Връзки; Ластик
Сезон:Пролет; Есен
Описание: Прегърнете комфорта на краката с нашата спортна обувка, включваща намаляващо умората ходило, което поддържа свода стабилен. Изработена от естествена кожа, тя представя не само стилен външен вид, но и качество и уют. Подметката подчертава цялостния характер, което го прави вашият перфектен зимен избор както за стил, така и за комфорт.
Издигнете стъпката си с върха на комфорта – вземете перфектния избор за целодневна лекота.
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.