0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Атрактивни бразилски детски сандали Ipanema. Изработени са от висококачествен мек силикон с гъвкаво каучуково ходило. Лек и комфортен модел с каишка около глезена и катарама за регулиране на ширината според крака. Дизайнерът е избрал красива визия с нежни каишки и свежи цветове. Препоръчваме Ви при поръчка да имате предвид, че моделът е умален и е необходимо да се поръча един размер по-голям от размера, който носите.
Model: 81493209320
23.20 New

Атрактивни бразилски детски сандали Ipanema в сребристо 81493209320

Изберете размер:
Виж в см Изберете цвят:
23.20 лв
  • Тип: Равни
  • Тип ходило: Комфортно
  • Материал: Силикон
  • Страна на произход: Бразилия
  • Цвят: Бял; Сребро
Описание: Атрактивни бразилски детски сандали Ipanema. Изработени са от висококачествен мек силикон с гъвкаво каучуково ходило. Лек и комфортен модел с каишка около глезена и катарама за регулиране на ширината според крака. Дизайнерът е избрал красива визия с нежни каишки и свежи цветове. Препоръчваме Ви при поръчка да имате предвид, че моделът е умален и е необходимо да се поръча един размер по-голям от размера, който носите.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+1