0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Обувките от велур или набук изглеждат най-добре, когато са в добро състояние. Но техните повърхности изискват специални грижи. Ето защо трябва да се отнасяме към тях с редовна грижа и защита. Спреят осигурява на обувките всичко необходимо: прояснява цвета, поддържа еластичността. Нашият спрей за велур и набук предлага цялостна защита от вода и петна. Спреят е наличен в различни цветове и също е подходящ за обувки от велур, които са с климатични и хидро- мембрани. Благодарение на Рedag ще можете да се наслаждавате на любимите си велурени обувки дълго време.
Model: p-861-00
12.80 New

Специален спрей SUEDE SPRAY за цялостна поддръжка на набук и велур на марката Pedag p-861-00

Изберете цвят:
-3.20лв 16.00 12.80 лв
  • Вид: Аерозол
  • Предназначение: Велур
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Черен
  • Производител: PEDAG
Описание: Обувките от велур или набук изглеждат най-добре, когато са в добро състояние. Но техните повърхности изискват специални грижи. Ето защо трябва да се отнасяме към тях с редовна грижа и защита. Спреят осигурява на обувките всичко необходимо: прояснява цвета, поддържа еластичността. Нашият спрей за велур и набук предлага цялостна защита от вода и петна. Спреят е наличен в различни цветове и също е подходящ за обувки от велур, които са с климатични и хидро- мембрани. Благодарение на Рedag ще можете да се наслаждавате на любимите си велурени обувки дълго време.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5