0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Комфортна стелка с метатарзална възглавничка и мека подложка при петата. Ако обичате удобни обувки, ще заобичате стелката Pedag RELAX - комфортна и анатомична, изработена от истинска висококачествена естествена кожа, тя ще ви даде здравословна и релаксираща защита и стабилност. В допълнение, стелката е изключително гъвкава и еластична. Поддръжката на надлъжния свод, метатарзалната възглавничка и меката подложка при петата облекчават и релаксират претоварените крака. И благодарение на анатомичната си форма, Pedag RELAX е страхотен избор за хора, които страдат от плоски стъпала и паднал свод. Подарете на краката си нашата комфортна стелка, изработена от дишаща кожа!<br>
Model: p-127
25.00 New

Комфортна стелка Pedag RELAX с метатарзална възглавничка и мека подложка при петата. p-127

Изберете размер:
Виж в см
25.00 лв
  • Тип: Комфортни
  • Материал: Естествена кожа
  • Пол: Дамски
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Светло кафяв
  • Производител: PEDAG
Описание: Комфортна стелка с метатарзална възглавничка и мека подложка при петата. Ако обичате удобни обувки, ще заобичате стелката Pedag RELAX - комфортна и анатомична, изработена от истинска висококачествена естествена кожа, тя ще ви даде здравословна и релаксираща защита и стабилност. В допълнение, стелката е изключително гъвкава и еластична. Поддръжката на надлъжния свод, метатарзалната възглавничка и меката подложка при петата облекчават и релаксират претоварените крака. И благодарение на анатомичната си форма, Pedag RELAX е страхотен избор за хора, които страдат от плоски стъпала и паднал свод. Подарете на краката си нашата комфортна стелка, изработена от дишаща кожа!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели