0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Стелката подкрепя падналия напречен свод. Тя е оборудвана с възглавничка в областта на петата, която абсорбира шоковото действие и сътресение на петата, което се получава при носенето на равни при равни обувки. Ако при ходене на дълги разстояние, краката ви се уморяват бързо и ви болят. Ако имате усещане на парене в или ви се образува мазол в областта на възглавничките на пръстите на краката. То това означава, че вие имате деформация на напречния свод. Тежестта на тялото не се разпределя равномерно по ходилото и това води до силна болка. Стелката pedag COMFORT има за задача да облекчи симптомите от падналия напречен свод, да подкрепи метатарзалната част и да намести костите в правилната им анатомична позиция. Освен това стелката дава силна фиксация и подкрепа в плоски обувки. Той е незаменим помощник за всеки, който страда от падане на напречния свод и търси облекчение.
Model: p-142
16.50 New

Pedag COMFORT 3/4-та стелка за напречен свод p-142

Изберете размер:
Виж в см
16.50 лв
  • Тип: Анатомични
  • Материал: Естествена кожа
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Кафяво
  • Производител: PEDAG
Описание: Стелката подкрепя падналия напречен свод. Тя е оборудвана с възглавничка в областта на петата, която абсорбира шоковото действие и сътресение на петата, което се получава при носенето на равни при равни обувки. Ако при ходене на дълги разстояние, краката ви се уморяват бързо и ви болят. Ако имате усещане на парене в или ви се образува мазол в областта на възглавничките на пръстите на краката. То това означава, че вие имате деформация на напречния свод. Тежестта на тялото не се разпределя равномерно по ходилото и това води до силна болка. Стелката pedag COMFORT има за задача да облекчи симптомите от падналия напречен свод, да подкрепи метатарзалната част и да намести костите в правилната им анатомична позиция. Освен това стелката дава силна фиксация и подкрепа в плоски обувки. Той е незаменим помощник за всеки, който страда от падане на напречния свод и търси облекчение.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели