0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Еластична силиконова стелка с кадифено меко покритие. Ако редовно спортувате, или като цяло сте физически активен човек, най-вероятно сте удовлетворени от всичко, което се грижи за здравето и комфорта на вашите крака. Когато спортувате или извършвате други дейности, само няколко области от крака се натоварват най-много за дълго време. Предполагаеми последствия са - болки и умора в краката. Областта на надлъжния свод, възглавничката в предната част на крака и възглавничката при петата на силиконовата стелка Pedag GELAXY облекчават през цялото време крака. Също така, стелката е противоплъзгаща се, така че няма да се размества веднъж сложена в обувката. Вискоеластичният високотехнологичен гел в нея предотвратява натоварванията в предната част на ходилото и минимализира въздействието на шока при ходене в областта на глезените, колената, бедрата, сухожилията и гръбначния стълб. Кадифеният, мек микрофибърен велур на повърхността на стелката абсорбира влагата на крака, за по-дълъг живот на вашите обувки. Стелката Pedag GELAXY може да перете на ръка и да използвате за спорт и в ежедневието. <br>
Model: p-175
21.00 New

Еластична силиконова стелка Pedag GELAXY с кадифено меко покритие за спорт p-175

Изберете размер:
Виж в см
21.00 лв
  • Тип: Комфортни
  • Материал: Силикон
  • Пол: Дамски; Мъжки
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Сив
  • Производител: PEDAG
Описание: Еластична силиконова стелка с кадифено меко покритие. Ако редовно спортувате, или като цяло сте физически активен човек, най-вероятно сте удовлетворени от всичко, което се грижи за здравето и комфорта на вашите крака. Когато спортувате или извършвате други дейности, само няколко области от крака се натоварват най-много за дълго време. Предполагаеми последствия са - болки и умора в краката. Областта на надлъжния свод, възглавничката в предната част на крака и възглавничката при петата на силиконовата стелка Pedag GELAXY облекчават през цялото време крака. Също така, стелката е противоплъзгаща се, така че няма да се размества веднъж сложена в обувката. Вискоеластичният високотехнологичен гел в нея предотвратява натоварванията в предната част на ходилото и минимализира въздействието на шока при ходене в областта на глезените, колената, бедрата, сухожилията и гръбначния стълб. Кадифеният, мек микрофибърен велур на повърхността на стелката абсорбира влагата на крака, за по-дълъг живот на вашите обувки. Стелката Pedag GELAXY може да перете на ръка и да използвате за спорт и в ежедневието.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели