0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Комфортна стелка с латексова възглавничка, която облекчава крака при ходене. Дългите часове в ходене или стоене могат да бъдат изключително изтощителни, нашите крака се изморяват и започваме да изпитваме болка. Удобната мека стелка Pedag CLASSIC ще предотврати това. Извивката е анатомична с метатарзална подложка и поддръжка на надлъжния свод. Дишащата кожена стелка е направена така, че да абсорбира влагата, а филтъра от активен въглен неутрализира миризмата на крака и поддържа обувките ви чисти и хигиенични.
Model: p-184
23.00 New

Естествена кожена стелка с анатомична извивка и антибактериален филтър на Pedag p-184

Изберете размер:
Виж в см
23.00 лв
  • Тип: Анатомични
  • Материал: Естествена кожа
  • Пол: Дамски; Мъжки
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Бял
  • Производител: PEDAG
Описание: Комфортна стелка с латексова възглавничка, която облекчава крака при ходене. Дългите часове в ходене или стоене могат да бъдат изключително изтощителни, нашите крака се изморяват и започваме да изпитваме болка. Удобната мека стелка Pedag CLASSIC ще предотврати това. Извивката е анатомична с метатарзална подложка и поддръжка на надлъжния свод. Дишащата кожена стелка е направена така, че да абсорбира влагата, а филтъра от активен въглен неутрализира миризмата на крака и поддържа обувките ви чисти и хигиенични.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели