0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Стелката дава изключителна подкрепа на крака, чудесен комфорт и омекотяване в натоварените зони. Това се случва благодарение на memory слоя, който се адаптира идеално към формата на всеки крак и дава максимално омекотяване. Стелката е снабдена с анатомична подложка, която придържа напречния и надлъжен свод, както и дава позиция на петата. Така стелката преразпределя натоварването равномерно по цялото ходило, щади ставите и гръбначния стълб. Меката естествена кожа пък поддържа оптимална влажност на крака, като абсорбира излишната влага. След употреба стелката се проветрява. Не се пере. Внимание: стелката е дебела 5 милиметра и трябва да се има предвид при избора на обувки.
Model: p-197
33.00 New

Pedag Magic step plusОртопедични комбинирани стелки с мемори пяна p-197

Изберете размер:
Виж в см
33.00 лв
  • Тип: Ортопедични
  • Материал: Естествена кожа
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Бежов
  • Производител: PEDAG
Описание: Стелката дава изключителна подкрепа на крака, чудесен комфорт и омекотяване в натоварените зони. Това се случва благодарение на memory слоя, който се адаптира идеално към формата на всеки крак и дава максимално омекотяване. Стелката е снабдена с анатомична подложка, която придържа напречния и надлъжен свод, както и дава позиция на петата. Така стелката преразпределя натоварването равномерно по цялото ходило, щади ставите и гръбначния стълб. Меката естествена кожа пък поддържа оптимална влажност на крака, като абсорбира излишната влага. След употреба стелката се проветрява. Не се пере. Внимание: стелката е дебела 5 милиметра и трябва да се има предвид при избора на обувки.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели