0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Тенденции на летни обувки през 2022 г.

07.07.2022г. Новини

Всеки, който се интересува от мода знае, че обувките завършват всяка една стилна и модерна визия. Разбира се, не е задължително да се обличате и обувате по последните тенденции, но си струва да ги познавате и имплементирате в ежедневните ви избори. В следващите редове ще ви представим тенденциите на летните обувки за 2022 г.

Какво се случи през последните 2 години?

Истината е, че модата претърпя множество промени, особено когато говорим за обувките. През пандемията много от хората предпочетоха да захвърлят неудобните обувките, които носеха само по специални случаи и залагаха повече на удобни сандали и маратонОткъсването от естествената среда на човека, помогна на много да преоткрият различни трендове от преди години, които можем да забележим и през 2022-ра. В Sisi-bg.com удобството на обувките не отстъпват пред красотата и качеството, и това е основната ни цел. Да може да се движите свободно и да изглеждате добре е задължително качество на всяка обувка представена в сайта ни.

Кои са най-новите тенденции на обувки?


Екстравагантни и уникални обувки

Една от тенденциите през тази година е да се избират уникални и по-странни обувки, които бяхме свикнали да виждаме през 80-те. Сандали с квадратна подметка в областта на пръстите, каишки през глезена и обувки с платформа са само част от онези, от които може да избирате. Обърнете внимание и на токовете, може да забележите квадратните, по-груби и сравнително по-ниски.

Мъжки сандали

Мъжките сандали също са изключително удобно решение, което за лятото е страхотен хит. Изберете подходящия цвят, както се съобразете дали ще ги носите със спортно облекло, или си ги представяте с къси панталони, риза или блуза. Това ще ви помогне да вземете най-доброто решение и да съчетавате повече от наличните ви дрехи с тях.

Обувки с дебела подметка

Дебелата подметка продължава да е хит, който вероятно ще се задържи няколко години. Сами забелязвате, че са вдъхновени от гръндж модата, която беше по-известна през 90-те години. През 2022-ра ще се убедите, че може да се съчетават дори с доста елегантни визии и това придава много модерен облик на цялото облекло. Изберете онези с каишка около глезена за по-голямо удобство.

Плоските обувки или сабо

Плоските обувки и сабото участват активно в тенденциите през този сезон. Те са много комфортни за по-дълго ходене, лесно се съчетават с летните визии и има достатъчно голямо разнообразие, дори за най-капризните предпочитания.

Сабото се завръща с огромна сила и определено ще го виждате непрекъснато. Ако искате да се сбогувате със скучния имидж, то тези обувки са точно за вас. Комбинирайте ги с различни женствени визии, в които присъстват дънки, поли с детайли по тях, както широки панталони.

Сникърси

Сникърсите са последната обувка, която ви представяме в днешната статия за новите тенденции през лято 2022 г. Те определено са една от най-предпочитаните обувки, които може да срещнете из градските улици и дори модните подиуми. Отличават се с интересни дизайни, но ако предпочитате може се спрете на по-семплите.

Изключително женствени, леки, удобни и стилни се съчетават успешно с кожена пола и ежедневен костюм.

Не забравяйте да разгледате актуалните предложения, които ви очакват в сайта ни - Sisi-bg.com. Тенденциите се променят, но удобството винаги е желано от любителите на комфорта и стилните визии. Залагайте на уникалните модели, които ще паснат с повечето от дрехите ви и визиите, които искате да създавате. Приятен престой в сайта ни!

18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.