0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа?

12.01.2023г. Новини

Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни. Някои обувки с висок ток ще изморят краката ви, носейки ги дълго време, а в някои случаи дори може да се получат ранички или наранявания в областта на стъпалата.

Ако това, което искате, е да увеличите височината си с няколко сантиметра, но да запазите комфорта, отговорът е лесен - скочете върху платформите. Този есенно-зимен сезон платформите са тенденция и ги срещаме във всякакви обувки. Кецове, ботуши, кубинки и боти. В този материал сме ви подготвили повече информация относно това защо да се спрете на обувки на платформа за тази зима.

дамска обувка с платформа

Предимства на обувките с платформа

1. Добавяте няколко сантиметра към височината си и ще изглеждате по-стройни

Ако искате да носите дрехите си елегантно и да изглеждате по-стройни и в същото време да сте в крак с модните тенденции, то обувките за тази зима задължително трябва да бъдат на платформа. Разбира се, ако заложите на по-високи обувки, но не искате да се лишите от удобството, дамските обувки на платформа са идеални в това отношение.

2. Красота и удобство – с един куршум два заека

Обувките на висок ток с платформа са много по-удобни от класическите токчета. И това е така, защото те имат много по-широка и стабилна подметка, а освен това петата на платформа също е по-удобна от високия ток. За всички онези жени, които искат удобни обувки за ходене, модерните дамски боти с платформа са страхотен избор за тазгодишния зимен сезон.

3. Перфектен избор за начинаещи

За всички онези момичета, които искат да носят високи токчета, но не са свикнали с тях или дори за всички онези, които не ги владеят напълно, обувките на платформа са добър начин да навлезете в света на високите токчета. Без да осъзнавате, те ще ви помогнат да свикнете да ходите на високи обувки.

4. Ще избегнете подхлъзвания и травми

Много по-вероятно е да се подхлъзнете и да получите изкълчване или травма с високи токчета, отколкото с обувки на платформа. И причината за това е, че обувките на платформа са значително по-стабилни, тъй като подметката е по-широка.

5. Може да ги приспособите към облекло за всякакви поводи

Обувките на платформа са изключително гъвкави. Те могат да се съчетаят с облекло за всеки повод, както официален, така и неофициален. Зимата предлага множество празнични дни и поводи, за които дамите да облекат красиви специални и малко по-елегантни дрехи. Ето защо дамските боти на платформа са перфектния избор. В празничната вечер може да се отдадете на танци и забава, като в същото време не правите компромис с удобството на своите обувки. А в забързаното ежедневие, обувките на платформа в съчетание с дънки, пола или панталон са идеален избор за работното място или за кафе с приятелки.

6. Oпределено са по-добри за вашето здраве

Разпределяйки натиска на стъпалото си, особено от обувките, може да усетите досадни болки в гърба и други усложнения, характерни за високите обувки. Много дами, които обичат високите обувки с времето започват да имат разнообразие от оплаквания. Ако носите високи токчета всеки ден, с течение на времето те могат да причинят деформации на пръстите на краката. Прекомерният или необичаен натиск върху ставите поради променената позиция и походка може да доведе до артрит и болка. Ето защо обувките на платформа са подходящ избор и за жените, които обичат високите обувки, но искат да се погрижат и за доброто си здравословно състояние.

7. Обувките на платформа са изключително актуални

В тенденция са обувките на платформа. Всъщност това е един от любимите на известни личности и влиятелни дами всеки сезон. А те са стилни, удобни и модерни. Като цяло платформите са винаги на мода, но определено може да се каже, че официално 2022 година е годината на обувките на платформа. Много популярни на пазара брандове променят емблематични за тях модели, като добавят по-висока подметка. Разбира се, нашият екип винаги подбира продуктите спрямо тенденциите, за да бъдат нашите клиенти винаги актуални.

8. Има голямо разнообразие от дизайни онлайн

Не е необходимо да ходите на пазар, за да намерите обувки на платформа, подходящи за зимата. Търсенето и намирането на дамски обувки онлайн се превърна в много честа практика. И това е, защото без да напускате дома можете да намерите това, което търсите с едно щракване на мишката. А какво повече обичат дамите от това да пазаруват? Разгледайте наличните модели в нашия уебсайт и намерете Вашия модел.

Недостатъци на обувките на платформа

Първоначално те са донякъде неудобни, ако се носят много часове. Въпреки факта, че те са много по-добри за краката ви от класическите обувки на ток, тъй като не стягат стъпалото, както някои модели например, поради височината си не са толкова удобни, колкото полуравните подметки. Все пак ние ви съветваме, избирайки обувки да подходите внимателно към този процес.

В магазин за обувки Sisi ще откриете разнообразие от обувки за всеки сезон. Ние се стараем да предоставим на нашите клиенти качество, удобство и актуални визии. Не сте пробвали обувки на платформа? Ами сега е моментът - бъдете винаги в крак с модата! Разгледайте наличните в сайта модели и изберете вашите любимци за сезона – топли, устойчиви и модерни.

14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.