0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Антомични дамски обувки- Naturelle

07.04.2017г. Новини
Дамски обувки- анатомични

Naturelle предлагат изискани дамски обувки с отлично качество, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата им са анатомични (на токове или платформи с различни височини), стелките са удобни от мека естествена кожа.

Дамските обувки Naturelle се изработват от висококачествени материали, предимно естествена кожа, естествен лак, естествен велур и естествен набук, а палитрата от цветове и цветови комбинации е богата.

Naturelle проектират по- голяма част от пролетно- летните си модели с прецизни лазерни перфорации, които осигуряват циркулация на въздуха и позволяват на крака да диша.

Моделите на Naturelle са стилни и женствени, идеално пасват на всеки елегантен, делови или ежедневен тоалет. Впечатляват с изчистени, класически линии умело съчетани с нежни декорации и красиви детайли.

03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.