0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018

28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши 2017-02018


Утвърдени български производители Ви представят дамски боти и ботуши, изработени от висококачествени материали на удобни ходила с различни височини токове и платформи.

Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018 са с високо качество и съобразени с модните тенденции, доколкото може те да са категорични.

Моделите на българските дизайнери, изразяват тяхната индивидуалност и стил, но като цяло очертаните тенденциите са ясно изразена женственост, изчистени линии, стилни детайли.

Българските боти и ботуши за студеният сезон са в неутрални цветове, срещат се и комбинации от няколко цвята или пък са оцветени в аристократичните багри на тъмно синьо, бордо и черно.

Като синтезираме детайлите от таз годишните колекции, може да категоризираме линията на българското производство, като "функционален шик".

19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
12.08.2016г. Новини
Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Актуални дамски сандали от естествена кожа в бяло, червено и синьо на равно ходило с кожена стелка. Невероятно предложение от български производител!
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.