0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Шест тенденции след седмица на модата в Париж

10.10.2016г. Новини
Модерни дамски боти с топъл хастар

Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.

Дизайнерите в Париж бяха очевидно на едно и също мнение за модата на обувките тази есен-зима 2016-2017. От кадифе до ботуши стигащи до средата на прасеца, много различни марки завършиха с единно послание за обувките. Разбира се всяка модна къща направи свой собствен поглед върху тенденциите, но усещането за унисон наистина е изненадващо.

Космати обувки и боти

Обувки с косми са тенденция, която доминира през цялата продължителност на модната седмица.

Диско рай

Платформи са тук и тази есен-зима. Цветни, разчупени, с принтове, дори и груби, в различни цветове.

Синьо кадифе (и червено, и лилаво)

Безспорно една от водещите тенденции за сезона, кадифени ботуши изпълнени в по-тъмни тонове.

Доста розово

Розовото е основен цвят в готовите вече колекции, но асортимента на обувки представя и момичешкото също така.

Сложи чорап

В случай на съмнение, сложете чорап. Някои дизайнери показват комбинация на мокасини и сандали с луксозен трикотаж (с бродерия или пък кашмирени чорапи). Уютно, със сигурност.

Високо до бедрото

Докато високите ботуши идват и излизат от модата, този сезон те отново се завръщат с пълна сила.

12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.