0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Страхотна и красива чанта, вдъхновена от средиземноморската култура. </span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Средно голяма е за през рамо и е идеална за комбиниране с всякакъв вид дреха, благодарение на дизайна си в бели и сини тонове.</span></span> Цветна е и <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb"> от двете страни, покрита с кафяви кантове, със заден джоб.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Дръжката е презрамка, регулираща се на желаната дължина.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Отваря се в горната част, където е подплатена с оригинална щампа.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">А детайлите го правят уникален, с метално лого, игли, декоративна лепенка и оригинален ключодържател от колекцията. </span></span>
Model: ch34743-219
150.90 New

Пъстра дамска чанта ANEKKE с капаче за през рамо ch34743-219

150.90 лв
Брой прегради:1
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Кафяво; Пъстър
Височина:26 см
Ширина:33 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Страхотна и красива чанта, вдъхновена от средиземноморската култура. Средно голяма е за през рамо и е идеална за комбиниране с всякакъв вид дреха, благодарение на дизайна си в бели и сини тонове. Цветна е и от двете страни, покрита с кафяви кантове, със заден джоб. Дръжката е презрамка, регулираща се на желаната дължина. Отваря се в горната част, където е подплатена с оригинална щампа. А детайлите го правят уникален, с метално лого, игли, декоративна лепенка и оригинален ключодържател от колекцията.
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+1
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.