0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани. <br>Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите червени обувки от велур и текстил. <br><br>
Model: p-860-09
6.40 New

Течна боя за велур и текстил, която възстановява цвета и защитава от мърсотия и вода в тъмно червен цвят p-860-09

Изберете цвят:
-1.60лв 8.00 6.40 лв
  • Вид: Течна боя
  • Предназначение: Велур
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Червен
  • Производител: PEDAG
Описание: Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани.
Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите червени обувки от велур и текстил.

*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+5
+5
+5