0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Супер мек пръстов разделител, който зашитава пръстите от триене.<br>Pedag TOE SEPARATOR защитава раздразнените пръсти от триене и облекчава болката. Мекият и гъвкав разделител е идеален за мазоли, мехури, точки на натиск и след операция. Нашите пръсти понасят огромно натоварване и са често пресилени и уморени. Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене. Разделителят може да се изплаква с хладка вода. <br><br><br>
Model: p-270
6.00 New

Супер мек пръстов разделител Pedag TOE SEPARATOR, който зашитава пръстите от триене. p-270

-1.50лв 7.50 6.00 лв
  • Тип: Комфортни
  • Материал: Силикон
  • Пол: Дамски; Мъжки
  • Страна на произход: Германия
  • Производител: PEDAG
Описание: Супер мек пръстов разделител, който зашитава пръстите от триене.
Pedag TOE SEPARATOR защитава раздразнените пръсти от триене и облекчава болката. Мекият и гъвкав разделител е идеален за мазоли, мехури, точки на натиск и след операция. Нашите пръсти понасят огромно натоварване и са често пресилени и уморени. Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене. Разделителят може да се изплаква с хладка вода.


*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели