0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Изкуството е като мечта, която можем да сбъдваме всеки ден. А с тази овална чанта за рамо от Anekke Shōen ще рисувате своя собствена всеки ден!<br><br>Атрактивна чанта за през рамо с овална форма затваря се с цип ,от вътре е с финна текстилна пъстра подплата и джобове. Нейната оригинална форма и големият капацитет я правят перфектна за вашето ежедневие. Дръжката е удобна и широка, а пленителният и дизайн ще ви позволи да я комбинирате с всичките си любими визии.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Затова тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? Вземете своя сега!<br><br>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима.Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предлойения за Вас!<br>
Model: ch37702-271
147.12 New

Овална дамска чанта Anekke ch37702-271

Този продукт вече не се предлага!
Брой прегради:1
Дръжка:Къса
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:39 см
Ширина:38 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Изкуството е като мечта, която можем да сбъдваме всеки ден. А с тази овална чанта за рамо от Anekke Shōen ще рисувате своя собствена всеки ден!

Атрактивна чанта за през рамо с овална форма затваря се с цип ,от вътре е с финна текстилна пъстра подплата и джобове. Нейната оригинална форма и големият капацитет я правят перфектна за вашето ежедневие. Дръжката е удобна и широка, а пленителният и дизайн ще ви позволи да я комбинирате с всичките си любими визии.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Затова тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? Вземете своя сега!

Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима.Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предлойения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+2
+3
+3

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.