0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Оригинална, пълна с цвят и ритъм, това е дамската чанта Fancy от Anekke Fun &amp; Music!<br><br>Тази дамска чанта е много лесна за комбиниране благодарение на щампования дизайн и бежовата задна страна. Той е с голям размер, затваря се с цип и щампована подплата от вътрешната страна, където ще намерите отделение за монети и поставка за карта.<br><br>Печатът му оживява чрез цветовете, покрит с детайли като щамповане, декоративна плоча, шипове в светло розов тон... Освен това ще можете да прикачите каишка за ръка за допълнителен комфорт<br><br>
Model: p34814-033
67.92 New

Пъстро дамско портмоне ANEKKE на испански прозиводител p34814-033

-16.98лв 84.90 67.92 лв
Височина:14 см
Ширина:24 см
Брой прегради:3
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Производител:ANEKKE
Отделения за карти:6
Цвят:Бежов; Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип
Отделение за монети:Да
Описание: Оригинална, пълна с цвят и ритъм, това е дамската чанта Fancy от Anekke Fun & Music!

Тази дамска чанта е много лесна за комбиниране благодарение на щампования дизайн и бежовата задна страна. Той е с голям размер, затваря се с цип и щампована подплата от вътрешната страна, където ще намерите отделение за монети и поставка за карта.

Печатът му оживява чрез цветовете, покрит с детайли като щамповане, декоративна плоча, шипове в светло розов тон... Освен това ще можете да прикачите каишка за ръка за допълнителен комфорт

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+1

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.