0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Комфортът и стилът вървят ръка за ръка, особено с новата ви подплатена чанта раница от Anekke. Вашият нов фаворит!<br><br>Неговият оригинален дизайн съчетава различни шарки от всяка страна, така че можете да избирате всеки ден коя страна да използвате.<br><br>Това е лека раница със закопчаване с шнур и памучни дръжки, които, когато се затегнат, създават този оригинален ефект на шнур.<br><br>Перфектен за онези дни, когато искате лека раница за носене на най-важното.<br><br>Не мисли повече за това, вземи своето сега!<br>Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас <br>
Model: ch37800-703
47.61 New

Раница Anekke с абстрактен дизайн от структуриран текстил ch37800-703

Този продукт вече не се предлага!
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Раници
Материал:Текстил
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър
Височина:45 см
Ширина:33 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Връзка
Описание: Комфортът и стилът вървят ръка за ръка, особено с новата ви подплатена чанта раница от Anekke. Вашият нов фаворит!

Неговият оригинален дизайн съчетава различни шарки от всяка страна, така че можете да избирате всеки ден коя страна да използвате.

Това е лека раница със закопчаване с шнур и памучни дръжки, които, когато се затегнат, създават този оригинален ефект на шнур.

Перфектен за онези дни, когато искате лека раница за носене на най-важното.

Не мисли повече за това, вземи своето сега!
Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+2
+2

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.