0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Отличаваща се дамска чанта с правоъгълна форма се предлага в голям размер, която я прави перфектна за ежедневна употреба поради просторния й интериор.Дизайнът смесва сини, кафяви и екрю тонове с принт от колекцията, бродерия и много детайли. Чантата се отваря с цип в горната част, има вътрешна подплата и джобове. Презрамката се регулира на различни дължини. И накрая детайлите я правят изключително специялна, което ще превърне тази чанта във вашия фаворит.<br>Вземете своя сега!
Model: ch34803-070
141.90 New

Ефектна дамска чанта ANEKKE в комбинация от цветове ch34803-070

141.90 лв
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бежов; Пъстър; Син
Височина:20 см
Ширина:29 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Отличаваща се дамска чанта с правоъгълна форма се предлага в голям размер, която я прави перфектна за ежедневна употреба поради просторния й интериор.Дизайнът смесва сини, кафяви и екрю тонове с принт от колекцията, бродерия и много детайли. Чантата се отваря с цип в горната част, има вътрешна подплата и джобове. Презрамката се регулира на различни дължини. И накрая детайлите я правят изключително специялна, което ще превърне тази чанта във вашия фаворит.
Вземете своя сега!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+2
+5
+1

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.