0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Дамски обувки в черен цвят, изработени от естествен набук, който гарантира ненадминато удобство, по-ниска пропускливост на вода спрямо естествената кожа и издръжливост, здравина и стабилност на обувката. Комфортното ходило осигурява стабилност на стъпалния свод, следва контурите на стъпалото и ефективно намалява умората в кракатa. Връзките, използвани за затягането на обувката, дават възможност за персонализиране на степента на затегнатост и прилепване, в съответствие с индивидуалните ви предпочитания. Обувката разполага със среден ток, който играе ролята на акцент, подчертавайки характера на модела и добавяйки автентичност на вашата визия.<span class="redactor-invisible-space"><strong>Запазете стила и автентичността си обути в качество и комфорт!</strong></span>
Model: k0203achps2
128.90 New

Черна дамска обувка на ток с пъстри мотиви k0203achps2

Изберете размер:
Виж в см Изберете цвят:
128.90 лв
Височина ток:6 см
Височина платформа:1 см
Тип:Среден ток
Тип ходило:Комфортно
Материал:Естествен набук
Пол:Дамски
Страна на произход:България
Цвят:Пъстър; Черен
Производител:БЪЛГАРИЯ
Височина на саята:7 см
Хастар:Естествена кожа
Стелка:Естествена кожа
Вид закопчаване:Връзки
Сезон:Пролет; Есен
Описание: Дамски обувки в черен цвят, изработени от естествен набук, който гарантира ненадминато удобство, по-ниска пропускливост на вода спрямо естествената кожа и издръжливост, здравина и стабилност на обувката. Комфортното ходило осигурява стабилност на стъпалния свод, следва контурите на стъпалото и ефективно намалява умората в кракатa. Връзките, използвани за затягането на обувката, дават възможност за персонализиране на степента на затегнатост и прилепване, в съответствие с индивидуалните ви предпочитания. Обувката разполага със среден ток, който играе ролята на акцент, подчертавайки характера на модела и добавяйки автентичност на вашата визия.Запазете стила и автентичността си обути в качество и комфорт!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+1

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.