0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Черна дамска обувка от естествен лак. Този модел е полуотворен, което позволява на краката да дишат. Естественият лак прави обувката издръжлива и стабилна, грижейки се за комфорта на крака. Обувката разполага с удобно ходило и стелка от естествена кожа, което намалява умората, поддържа стабилност на стъпалния свод и абсорбира влагата, правейки я подходяща за всекидневна употреба.Катарамата позволява да изберете сами колко да стегнете или отпуснете обувката, освен това тя завърява модела, подчертавайки характера му.<div><strong>Комфорт и качество поднесени в стилна обувка!</strong></div>
Model: mag438krlch
98.90 New

Черна дамска обувка от естествена кожа на ток mag438krlch

Този продукт вече не се предлага!
Височина ток:5 см
Височина платформа:1 см
Тип:Среден ток
Тип ходило:Комфортно
Материал:Естествен лак
Пол:Дамски
Страна на произход:Турция
Цвят:Черен
Производител:ТУРЦИЯ
Височина на саята:6 см
Хастар:Естествена кожа
Стелка:Естествена кожа
Вид закопчаване:Катарама
Сезон:Пролет; Есен
Описание: Черна дамска обувка от естествен лак. Този модел е полуотворен, което позволява на краката да дишат. Естественият лак прави обувката издръжлива и стабилна, грижейки се за комфорта на крака. Обувката разполага с удобно ходило и стелка от естествена кожа, което намалява умората, поддържа стабилност на стъпалния свод и абсорбира влагата, правейки я подходяща за всекидневна употреба.Катарамата позволява да изберете сами колко да стегнете или отпуснете обувката, освен това тя завърява модела, подчертавайки характера му.
Комфорт и качество поднесени в стилна обувка!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+1

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.