0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Детски обувки изработени от висококачествена еко кожа на водещ български производител в черен цвят. Изключително красив дизайн, подчертан от металния детайл. За по-лесно и бързо обуване, обувката е с велкро лепенка. Ходилото е леко и комфортно, подсилено от анатомичната стелка. Подарете комфорт и качество на вашето дете с нашите нови предложения!
Model: 2127ch
11.90 New

Детски комфортни обувки с анатомична стелка на български производител в черен цвят 2127ch

Този продукт вече не се предлага!
Височина ток:2,5 см
Височина платформа:0,5 см
Тип:Нисък ток
Тип ходило:Комфортно
Материал:Еко кожа; Изкуствен лак
Пол:Детски
Страна на произход:България
Цвят:Черен
Описание: Детски обувки изработени от висококачествена еко кожа на водещ български производител в черен цвят. Изключително красив дизайн, подчертан от металния детайл. За по-лесно и бързо обуване, обувката е с велкро лепенка. Ходилото е леко и комфортно, подсилено от анатомичната стелка. Подарете комфорт и качество на вашето дете с нашите нови предложения!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.