0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Страхотни, иновативни и модерни бразилски детски джапанки Ipanema в актуалните за сезона свежи цветове. Сандалите са изработени от висококачествен мек силикон с гъвкаво и удобно каучуково ходило. Препоръчваме Ви при поръчка да имате впредвид, че моделът е умален и е необходимо да се поръча един размер по-голям от номера на детското краче. Например 32 номер отговаря на 31 номер.
Model: 8126522908
9.90 New

Удобни бразилски детски джапанки Ipanema в черен цвят 8126522908

Изберете размер:
Виж в см
-8.10лв 18.00 9.90 лв
Тип:Равни
Тип ходило:Комфортно
Материал:Гума; Силикон
Пол:Детски
Страна на произход:Бразилия
Цвят:Сребро; Черен
Производител:IPANEMA
Описание: Страхотни, иновативни и модерни бразилски детски джапанки Ipanema в актуалните за сезона свежи цветове. Сандалите са изработени от висококачествен мек силикон с гъвкаво и удобно каучуково ходило. Препоръчваме Ви при поръчка да имате впредвид, че моделът е умален и е необходимо да се поръча един размер по-голям от номера на детското краче. Например 32 номер отговаря на 31 номер.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.