0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Супер мека възглавничка, която успокоява болката в точките на напрежение и причинена от мазоли. Pedag CORN PAD защитава вашите пръсти и облекчава болката, причинена от мазоли и мехури. Нашата CORN PAD също така намалява напрежението при пръстите, които са наранени по други причини. Мекият гел разделител омекотява напрежението от всякакъв вид и помага за предотвратяването на болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.<br>Pedag CORN PAD може да изплаквате с вода. <br>
Model: p-274
7.50 New

Супер мека възглавничка CORN PAD, която успокоява болката в точките на напрежение и причинена от мазоли p-274

7.50 лв
  • Тип: Комфортни
  • Материал: Силикон; Текстил
  • Пол: Дамски; Мъжки
  • Страна на произход: Германия
  • Цвят: Бял
  • Производител: PEDAG
Описание: Супер мека възглавничка, която успокоява болката в точките на напрежение и причинена от мазоли. Pedag CORN PAD защитава вашите пръсти и облекчава болката, причинена от мазоли и мехури. Нашата CORN PAD също така намалява напрежението при пръстите, които са наранени по други причини. Мекият гел разделител омекотява напрежението от всякакъв вид и помага за предотвратяването на болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.
Pedag CORN PAD може да изплаквате с вода.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели