0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017

29.03.2017г. Новини
мъжки обувки

Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, като палитрата е много богата, а абсолютни фаворити са синьото и бежовото. Актуални са и свежите съчетания от няколко ясно открояващи се цвята, така че смело комбинирайте цветовете.

Мъжките обувки за сезона са с класически дизайн, решени със стандартните връзки или дискретен ластик, който регулира ширината и улеснява обуването. Моделите са ефектни и стилни, подчертани от контрастиращи външни шевове и практични лазерни перфорации, които не само допълват визията, но позволяват на крака да диша.

Нашите обувките са изработени от висококачествени материали и са насочени към господата, за които удобството е не само необходимост, а и приоритет.

19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018, като цяло следват една основна линия "Функционален шик".
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
12.08.2016г. Новини
Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Актуални дамски сандали от естествена кожа в бяло, червено и синьо на равно ходило с кожена стелка. Невероятно предложение от български производител!
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.