0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Как да избираме обувки?

27.03.2017г. Новини

За да стъпвате удобно с вашите обувки, трябва да знаете как да ги избирате.

Не купувайте прекалено малки или много големи обувки, обърнете внимание на размера.

Винаги мерете двете обувки, защото повечето хора са с различни стъпала (т.е. едното е по- голямо от другото). Съобразете номера с по- голямото стъпало.

При производството на обувки, различните марки работят с различни калъпи и за това размерите се разминават.

Разходете се с обувките, за да сте сигурни, че са ви удобни и по- мярка.

Никога не мерете обувки седнали, за да сте убедени в размера, задъжително трабва да сте в изправено положение. (Когато тялото е изправено, ходилото е с 1см по- дълго, отколкото в седнало положение).

Избирайте обувки, които пасват на извивката и формата на стъпалото ви. Уверете се, че ширината на обувката отговаря на спецификата на вашият крак.

Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.

Препоръчаме ви през деня да ходите с ниски обувки, а високите да пазите за вечерта, за да може да не натоварвате тялото си и краката ви да си почиват.

12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
07.07.2022г. Новини
Тенденции на летни обувки през 2022 г. Тенденции на летни обувки през 2022 г. Всеки, който се интересува от мода знае, че обувките завършват всяка една стилна и модерна визия.
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.