0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker

03.07.2013г. Новини

Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.

Обувките Rieker:

Всички обувки Rieker са проектирани съобразно всички характеристики, за да не се чувстват уморени или да не изпитвате неудобство и комфорт при ходене, когато сте прави или седнали. Rieker обувки са изключително меки, гъвкави, удобни и с възможност за усвояване на шок, благодарение на вложените материали и уникален метод на производство.

Rieker Antistress:

Rieker Antistress е един от най-големите производители на обувки в Европа с изключително бързо израстастване в целия свят, с търговски представители в 62 страни по света. Производството на обувки се осъществява в осем различни страни в собствени фабрики. Заводите произвеждат над 50 000 чифта на ден и скоро могат да скочат до 70 000 чифта на ден. Развитието и дизайна на новите колекции се провежда в оригиналната (първа) фабрика и седалището на холдинга Rieker , базирана в Рейдън, Швейцария.

Ботите и ботуши Rieker:

Ботите и ботуши Rieker са специално проектирани, за да може всяка дама да се почуства специална. Високите кожени ботуши Rieker са идеални за вечерните излизания, те са елегантни и осигуряват топлина на вашите ходила и крака в студените дни. Rieker предлага много кожени боти и ботуши във всички височини, мода, красиви цветове и дизайн, които пазят краката Ви карат да се чувствате комфортно и щастлививи.

27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018, като цяло следват една основна линия "Функционален шик".
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
11.04.2016г. Новини
Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г. Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.