0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Тенденции на летни обувки през 2022 г.

07.07.2022г. Новини

Всеки, който се интересува от мода знае, че обувките завършват всяка една стилна и модерна визия. Разбира се, не е задължително да се обличате и обувате по последните тенденции, но си струва да ги познавате и имплементирате в ежедневните ви избори. В следващите редове ще ви представим тенденциите на летните обувки за 2022 г.

Какво се случи през последните 2 години?

Истината е, че модата претърпя множество промени, особено когато говорим за обувките. През пандемията много от хората предпочетоха да захвърлят неудобните обувките, които носеха само по специални случаи и залагаха повече на удобни сандали и маратонОткъсването от естествената среда на човека, помогна на много да преоткрият различни трендове от преди години, които можем да забележим и през 2022-ра. В Sisi-bg.com удобството на обувките не отстъпват пред красотата и качеството, и това е основната ни цел. Да може да се движите свободно и да изглеждате добре е задължително качество на всяка обувка представена в сайта ни.

Кои са най-новите тенденции на обувки?


Екстравагантни и уникални обувки

Една от тенденциите през тази година е да се избират уникални и по-странни обувки, които бяхме свикнали да виждаме през 80-те. Сандали с квадратна подметка в областта на пръстите, каишки през глезена и обувки с платформа са само част от онези, от които може да избирате. Обърнете внимание и на токовете, може да забележите квадратните, по-груби и сравнително по-ниски.

Мъжки сандали

Мъжките сандали също са изключително удобно решение, което за лятото е страхотен хит. Изберете подходящия цвят, както се съобразете дали ще ги носите със спортно облекло, или си ги представяте с къси панталони, риза или блуза. Това ще ви помогне да вземете най-доброто решение и да съчетавате повече от наличните ви дрехи с тях.

Обувки с дебела подметка

Дебелата подметка продължава да е хит, който вероятно ще се задържи няколко години. Сами забелязвате, че са вдъхновени от гръндж модата, която беше по-известна през 90-те години. През 2022-ра ще се убедите, че може да се съчетават дори с доста елегантни визии и това придава много модерен облик на цялото облекло. Изберете онези с каишка около глезена за по-голямо удобство.

Плоските обувки или сабо

Плоските обувки и сабото участват активно в тенденциите през този сезон. Те са много комфортни за по-дълго ходене, лесно се съчетават с летните визии и има достатъчно голямо разнообразие, дори за най-капризните предпочитания.

Сабото се завръща с огромна сила и определено ще го виждате непрекъснато. Ако искате да се сбогувате със скучния имидж, то тези обувки са точно за вас. Комбинирайте ги с различни женствени визии, в които присъстват дънки, поли с детайли по тях, както широки панталони.

Сникърси

Сникърсите са последната обувка, която ви представяме в днешната статия за новите тенденции през лято 2022 г. Те определено са една от най-предпочитаните обувки, които може да срещнете из градските улици и дори модните подиуми. Отличават се с интересни дизайни, но ако предпочитате може се спрете на по-семплите.

Изключително женствени, леки, удобни и стилни се съчетават успешно с кожена пола и ежедневен костюм.

Не забравяйте да разгледате актуалните предложения, които ви очакват в сайта ни - Sisi-bg.com. Тенденциите се променят, но удобството винаги е желано от любителите на комфорта и стилните визии. Залагайте на уникалните модели, които ще паснат с повечето от дрехите ви и визиите, които искате да създавате. Приятен престой в сайта ни!

17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.