0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Трябва ли чантата да подхожда на обувките?

08.06.2016г. Новини

Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки

За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане. По презумция те притежават мъдростта и усещането за последните тенденции и са курсор направляващ модната индустрия.

Жените обаче искат да знаят "как". Как да се направи нещо по-добро (Откъде да започнем, списъкът е безкраен!): Как да се носят най-новите тенденциии, как мога да разбера актуалния нов цвят.

Но два от най-често задаваните въпроси са: Трябва ли чантата ми да подхожда на обувките? И трябва ли да съм ги съчетала с моите аксесоари?

По общо мнение, както и според съвременната диктика на модата отговорите са "не" и "не" и на двата въпроса.

В продължение на години всеки, който се е осмели да бъде толкова консервативен, че да съчетава чантата с обувките и аксесоарите, да не говорим за цветовите комбинации, беше посрещан с презрение. Това е малко като носенето от главата до петите на един скафандар. Ами да, но не съвсем.

Въпреки това, не всички са съгласни. Много жени обичат чантата им да отговарят на техните обувки, както и на аксесоарите, тъй като придава един завършен вид на облеклото.

"Един от най-драматичен обрати в модата, последните няколко сезона е тенденцията за съчетание на аксесоари"

Но това е прерогатив на жената да промени решението си, което от своя страна е простото обяснение защо мода стана далеч по-непостояненна, различна и променяща се.

През 2016 г. много дизайнери преправиха моделите си за подиумите и съчетаха чанти, обувки и аксесоари, като дори се получи пълно съвпадение в материите - засилвайки или по-точно, изтъквайки тенденцията.

Но дали това е малко прекалено много? Ние Ви предлагаме океан от обувки и чанти в различни цветове и материали! Заповядайте и преценете сами!

11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
12.04.2016г. Новини
За джапанките Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.

26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
03.07.2013г. Новини
Нови обувки от Сиси Новини от магазин за обувки www.sisi-bg.com свързани с нови колекции обувки, нови модели обувки, сезонни намаления и промоции на...
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.