0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star

14.05.2017г. Новини
CONVERSE черен кец

Компанията CONVERSE е създадена през 1908г. в Молдън щата Масачузетс, САЩ и носи името на създателя си Marquis Mills Converse.

Логото на марката CONVERSE е звезда с пет лъча, символизира връзката между основните пет елемента.

Популярността на CONVERSE идва през 1917г., когато дебютира първата баскетболна обувка в света All- Star.

През 1918г. баскетболистът Чарлз Х. Тейлър (Chuck Taylor) слага първите си CONVERSE All- Star обувки.

През 1921г. той става част от екипа на CONVERSE, подобрява дизайна на кеца и слага името си върху логото на култовият модел Chuck Taylor All- Star.

Обувките CONVERSE Чък Тейлър навлизат масово в професионалният спорт.

През 1984г. CONVERSE е официален спонсор на Олимпийските игри. Чък Тейлър популяризира марката и я прави част от гардероба на милиони хора.

Избледняват границите между спорт и мода, любовта на Холивуд към CONVERSE процъфтява, марката става символ на равенство и свобода.

Брандът CONVERSE е на пазара вече сто години, а от скоро радва своите фенове и с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, това е осъвършенстваната версия на моделът икона Chuck Taylor All- Star.

26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
13.09.2017г. Новини
S.Oliver колекция есен- зима 2017 S.Oliver колекция есен- зима 2017 Брандът S.Oliver предлага мода за активни и уверени в собственият си стил хора от всички възрасти, които знаят какво заслужават.
19.09.2016г. Новини
Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстри дамски боти, изпълнени във висококачествена естествена кожа. Ходилото е каучуково....
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.