0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувките Marco Tozzi

11.04.2016г. Новини

Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система, която помага като се грижи за дисковете, ставите и гръбначния стълб, а кожата, използвана от Marco Tozzi е изключително високо качество, помагайки с фактора комфорт, с който Marco Tozzi е известен.

Обувките Marco Tozzi са най-доброто решение за ходене на дълги разстояния в обувки, с които наистина ще се чувствате в крак с последните модни тенденции!

Винаги има нови модели Marco Tozzi, тъй като модата се променя всеки сезон. Така че през лятото ще останете очаровани от интересни летни сандали, а през зимата ще Ви изненадат с топли дамски боти, ботуши и мъжки обувки.

Marco Tozzi е начин на живот, марка която следва модните тенденциите, като изкарва от 4 до 6 колекции на сезон. Всички кожени обувки на Marco Tozzi са изработени от висококачествена кожа,в съчетание с фактора комфорт, с който Marco Tozzi е световноизвестен .

Тук, в Sisi-bg, ние предлагаме широка гама от обувки Marco Tozzi, от невероятни летни сандали, до дълги ботуши и дори лъскави обувки за празничен повод. Това произтича от факта, че Marco Tozzi постоянно променя колекциите си, гамата на предлаганите модели се съобразява с всеки нов писък на модата.

Нашата гама от предлагани обувки за Пролет – Лято включва прекрасни обувки на равно ходило, чехли и дори гладиаторски стил сандали. Не забравяйте да ни добавите в своите любими онлайн магазини, и да проверявате периодично нашия сайт, за да не пропуснете пускането на новите модели!

07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
15.03.2017г. Новини
Кецовете- актуални и функционални Кецовете- актуални и функционални Кецовете се носят от всички, мъже, жени, деца, дори кралицата на бизнес стила Виктория Бекъм, замени високите токчета с бели кецове.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
04.05.2016г. Новини
Португалски комфортни обувки Aerosoles Португалски комфортни обувки Aerosoles Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм....
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.