0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Немски стил и комфорт с обувки Jana

11.04.2016г. Новини


Jana е марка немски обувки, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG. Wortmann Груп и ARA Груп предлагат стилни обувки на добри цени чрез обувки Jana. С развитието на колекциите обувки на Jana, двете компании станаха иноватори в немската индустрия, комбинирайки силните си страни, за да достигнат желания резултат на най-продаваната марка за дамски обувки Jana. Продуктовата линия на обувки Jana разчита на ценна и уникална технология, която дава възможност за максимално удобство при носене, така че всяка жена може да се чувства по модерен начин в ежедневието си, носейки удобни обувки. Иновативни технологии, като Jana-Vario и Stretch контрол с използването на еластични материали и регулируемата каишка в горната част, позволяват приспособяване към всеки крак. Комфорта на обувките Jana е гарантиран от меките и удобните ходила.

Разгледайте най-новата колекция на обувки Jana Shoe онлайн на SISI-BG.COM.

19.09.2016г. Новини
Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстри дамски боти, изпълнени във висококачествена естествена кожа. Ходилото е каучуково....
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
02.10.2017г. Новини
Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденции при обувките за сезон есен- зима 2017/2018 Топ тенденциите при обувките, представени на модните дефилета в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж от световно известните дизайнери...

03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.