0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Sisi-Bg.Com отличен със Сертификат “Коректна фирма” за 2015 г.

11.04.2016г. Новини

Екипът на Sisi-bg.com с удоволствие Ви съобщава, че бяхме отличени с почетния сертификат "Коректна фирма" за 2015 г. Благодарим на всички наши клиенти за доверието и се надяваме и за в бъдеще да удовлетворяваме максимално Вашите потребности, тъй като това е нашата основна цел. За нас е удоволствие да работим за Вас!

Коректна фирма
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
25.04.2016г. Новини
Модни тенденции пролет 2016! Бъдете подготвени за тази пролет за всички нови модни предложения, с които ще се сблъскате. Топ тенденциите са цветни, дръзки и екстравагантни. От секси висша мода до спортни стилове за ежедневието.
19.12.2016г. Новини
Ботите и ботушите в Древността! Ботите и ботушите в Древността! Ботуши, обувки, които покриват по-голяма част на крака, стигащи дори и над коляното, са били носени за защита на стъпалата и краката, още от много далечни времена...
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.