0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни

03.05.2017г. Новини
Обувки на висок ток

Обувките на висок ток съществуват от векове. Има рисунки на жени носещи примитивни обувки с повдигната пета, датиращи отпреди 3500 години.

Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.

В края на 16- ти век персииската култура се разпростряла в Европа и високият ток се наложил и на Старият континент.

През Ренесанса обувките на висок ток се считали за признак на мъжественост и високо обществено положение.

Мъжете се отказват от обувките на висок ток през 1740 година. След Френската революция жените също се отказват от тях, но временно.

Обувките на висок ток се завръщат в края на 19- ти век , полите станали доста по- къси, а високите токчета задължителни.

Обувки на висок ток, безсмъртен модел, който ни прави специални и заема почетно място във гардероба на всяка жена.

26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
03.07.2013г. Новини
Нова колекция немски обувки есен-зима 2011 Вече на нашата страница са достъпни висококачествените немски марки обувки от колекция есен-зима 2011 на производителите - 'Tamaris', 'S. Oliver', 'Caprice', 'Rieker', 'Marco Tozzi' и 'Josef Seibel'.
11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

12.05.2016г. Новини
Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.